Retourneren / ruilen

  1. De goederen dienen in originele staat teruggestuurd te worden, d.w.z. ongedragen, onbeschadigd en met de originele (prijs)kaartjes er nog aan.
  2. De pakbon dient meegezonden te worden met de retourzending. Het artikel dient in dezelfde of soortgelijke verpakking teruggestuurd te worden. Na bezorging van uw bestelling heeft u 7 dagen de tijd om het artikel te ruilen of te retourneren.
  3. U meldt uw retour aan bij ons via de mail. Dit kan door in uw eigen mailbox te antwoorden op uw orderbevestiging of door ons te berichten via contact.
  4. De portokosten alsmede het verzendrisico voor de  retourzending zijn voor rekening van de verzender (klant), tenzij anders vermeld.
  5. Bij ruiling van een artikel neemt Hullegie sisters in lingerie eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. Zodra wij uw artikel retour hebben ontvangen, sturen wij het vervangende artikel aan u op.
  6. Indien u ervoor kiest uw geld terug te krijgen, dan zullen wij het bedrag zsm aan u overmaken nadat wij het retourartikel hebben ontvangen.